maandag 11 januari 2010

4x4 rijden in de sneeuw in Tsjechie

Hebt u een terrein auto, en wilt u daarmee eens lekker de sneeuw in?
Hier hebben we daarvoor volop mogelijkheden.


Via de Duitse autobahn komt u hier veelal zonder files. 800 km van Utrecht vindt u onze comfortabele accommodatie met 1- en 2-persoons kamers.
Ook hebben we een kleine camping, die het gehele jaar geopend is. Elke plaats heeft stroomaansluiting, dus met uw caravan of camper kunt u hier ook in de winter prima terecht!


In onze omgeving zijn er vele landelijke weggetjes, waar u met uw terreinauto lekker kunt ploeteren door de sneeuw. Ook hebben we de adressen van enkele terreinen waar u vrij kunt rijden.


Op dit moment zijn veel wegen een ware uitdaging voor uw stuurtechniek. Behendigheid is geboden. We hebben ook meerdere GPS routes voor u! Neem wel uw sneeuwkettingen mee!


We verwijzen u voor extra informatie naar de zomersite van het 4x4 In dit arrangement kunt u les krijgen van de ervaren ralley rijder Raoul Jacobs. Dit arrangement is om te zetten naar een waar wintersport festijn. Voor de wintersportmogelijkheden verwijzen we u naar onze website.


U kunt zich hier als individu (graag 2 personen per auto i.v.m. de veiligheid en navigatie) en als groep inschrijven. Ook het hele gezin kan aan bod komen. We maken graag samen met u een programma op maat!


Algemene informatie over onze locatie en de omgeving.


Tot ziens in Lesne, 10 km over de grens van Duitsland, in het prachtige Tsjechië. Ook een dagje Praag is prima in te passen in het programma. De bus stopt hier voor de deur en brengt u in ruim 2 uur naar deze veelzijdige Gouden Stad!